Sivuja päivitetty

23.7.2020 klo24

Halutessasi lisätietoja retkistämme, ota yhteyttä:
+358-50-530 9635
fotosafari.fi@pp.inet.fi

Kesästä 2020

Vallitsevan Covid-19 - tilanteen johdosta moni suunniteltu MP-retki ulkomaille on siirretty tulevaisuuteen.

Näin muun muassa Motosafarin Balkanin sekä USA:n länsirannikon kierrokset siirtyvät ensi vuoteen.

Elokuun lopussa alkava Monzan retki kuitenkin pyritään heinäkuun 25. päivän tilanteen perusteella toteuttamaan.

Palaamme muihin retkiimme mahdollisimman pian corona-tilanteen rauhoituttua.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:138953 kpl

Uusi IBA-ajo 9.-10.5.2015, nyt myötäpäivään

_210_fsiba.jpg

KOLME RAUTA-AHTERIA.  Ensimmäisestä Fotosafarin IBA-ajosta viikon kuluttua (9.-10–5.2015) Gibraltarille mielivät Lasse ja Makke suorittivat oman tourneensa. Mukana oli Lassen työkaverin poika, parikymppinen helsinkiläinen Marko. 

Reitti oli täsmälleen sama kuin viikkoa aikaisemmin Juken ja Kaitsun ajama, mutta ajosuunta oli päinvastainen eli myötäpäivään.

_211_fsiba.jpg

PUOLIMATKASSA. Honda Integralla ajava Makke (vas.) liittyi mukaan Raisiosta, BMW-miehet Lasse (oik.) sekä kuvan ottanut Marko aloittivat ajon muutamaa tuntia aikaisemmin Vantaalta.

Kuva otettu Paltamosta, jossa Makke oli reitin puolivälissä ja Helsingistä lähteneet olivat taittaneet matkaa jo lähemmäs 1000 km.

_212_fsiba.jpg

HAMMASLAHDESSA. Joensuun eteläpuolelle saavuttaessa Sotkamon ja Pielisen komeat maisemat olivat jääneet taakse. ”Mahtavia nuo Kainuun ja Pohjois-Karjalan tiet ja näkymät, erityisesti Lieksa ja Eno jäivät mieleen, totesi ajon jälkeen Lasse. 

_213_fsiba.jpg

HÄRKÄVALJAKONTIEN SHELLILLÄ. Lassen ja Markon lopetustankkaus  Helsingissä. Makkella oli matkaa vielä jäljellä parisataakilometriä moottoritietä Raisioon.

Lasse kertoi ajon jälkeen sään olleen melko suotuisan. Lämpötila vaihteli +2 asteesta + 13 asteeseen. Vain pienen osa matkasta satoi vettä.  Reitin laskennallinen pituus oli 1683 km, mutta kaikkien matkamittareissa kilometrilukema oli yli 1700. Ajoaika oli alle 24 tuntia.