Sivuja päivitetty

23.7.2020 klo24

Halutessasi lisätietoja retkistämme, ota yhteyttä:
+358-50-530 9635
fotosafari.fi@pp.inet.fi

Kesästä 2020

Vallitsevan Covid-19 - tilanteen johdosta moni suunniteltu MP-retki ulkomaille on siirretty tulevaisuuteen.

Näin muun muassa Motosafarin Balkanin sekä USA:n länsirannikon kierrokset siirtyvät ensi vuoteen.

Elokuun lopussa alkava Monzan retki kuitenkin pyritään heinäkuun 25. päivän tilanteen perusteella toteuttamaan.

Palaamme muihin retkiimme mahdollisimman pian corona-tilanteen rauhoituttua.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:131752 kpl

 

Valmisteluja

Juki, Merimasku

Jukka alias Juki, jolla on takana yksi Keski-Euroopan ajoreissu, ilmoittautui sitovasti mukaan Iberian niemimaata kiertämään MP-messuilla tammikuun lopulla.

Viime ajokaudella hankittu BMW 1600 GTL matkapyörä on hyvin varusteltu ja kertomansa mukaan mitään erityisvarusteluja ei ole suunnitelmissa.

 

fsgibva__03c_ro.jpg

Kaitsu, Oulu

Varustelistalle on kertomansa merkitty uusi, kevyempi mutta entistä paremmin suojaava ajotakki sekä mahdollisesti ajokengät.

Pyörään on tehtävä keväällä kunnon huolto venttiilien säätöineen. Myös uuden kumit eteen ja taakse tulee hankittavaksi.

Navigointi- ja kypäräpuhelinasiat ovat nyt muuten ensimmäistä kertaa nyt hyvin hanskassa. Ehkäpä ulkoinen tehoakku tulee hommatavaksi, jottei bluetooth yhteys katkea kesken ajon.  

 
fsgibva__01_kg.jpg

Teukka, Helsinki

“Kyllä näin ekakertalaisella on aika hämmentävä olo, et kaikki sujuis hyvin, mutta  onneksi mukana on roppakaupalla kokemusta, Teukka pohdiskelee.

Vielä huhtikuussa Teukka oli lähdössä matkaan Honda Silveer Wing skootterilla, mutta pyörä vaihtui toukokuun toisella viikolla kuvan mukaiseen Piaggion X10 pyörään.

”Ajattelin Hondan hipovan ajo-ominaisuuksiltaan niin huippua, että sitä on vaikea ohittaa. Olin väärässä, sellainen löytyikin”.

 

fsgib_x10.jpg

Lasse ja Martsa, Vantaa

“Kyl pitäis mitata kuume, tällainen BMW R1200RT tuli hommattua ja keväällä käyttöön”, kirjoitti Lasse hieman ennen vuodenvaihdetta.

Yksi hankinnan kriteereistä kuulemma oli, että  kuljettajan jalat yltävät nyt matalalla penkillä maahan asti kunnolla.

Pyörä on varustettu kaikilla tarpeellisilla lisävarusteilla, joten vielä syksyllä hankintasuunnitelmissa ollutta erillistä mp-navia ei enää tarvitse miettiä.

Lisää infoa tästtä pyörästä kiinnostuneille:

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_R1200RT

fsgibva__04_ls.jpg

Makke, Taivassalo

Makke vaihtoi hieman ennen vuoden vaihdetta edellisen pyöränsä Honda Integra 700 skootteriin. Ajokokemusta on kertynyt ”kaupasta kotitalliin” –verran.

  ”Pyörän ketjuista olen raapinut vanhaa ketjuvahaa poistanut, en kyllä suosittele ketään milloinkaan käyttämää, sen verran ikävää tahnaa se on”, kertoo Makke ensimmäisestä huoltotoimenpiteestään.

”Virran ulosottoja olen rakennellut sekä  vilkkuvaa jarruvaloa suunnitellut, kun ei enää itse tahdo huomata  muidenkaan tavallisia valoja.

fsgibva__05_mv.jpg