Sivuja päivitetty

22.9.2023 kello 10

Halutessasi lisätietoja retkistämme, ota yhteyttä:
+358-400 385 690
asb-lehti@agility.inet.fi

Kesästä 2023

Jo pari vuotta vallinneen Covid-19 - tilanteen johdosta moni suunniteltu MP-retki ulkomaille on siirretty tulevaisuuteen.

Näiden retkiselostukset ja käsikirjoituskartat on tallennettu sivun yläpalkkiin aikajärjestyksessä.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:182917 kpl

Italiaa kiertämään 3.-19.5.2014

Kaitsu, Oulu

Näihin päiviin asti vannoutunut 3-pyörämies oli 2013 Piaggion MP3 skootterilla Barcelonassa, mikä vaihtui hieman uudemmaksi Gileran 3-pyöräksi seuraavia Fotosafareita varten. Italiaa pitäisi tietenkin kiertää italialaisella menopelillä, mutta Suzukin Burgman on tarkempaa matkavarustelua vailla valmis. Japsi vai italiaano?

01fsi.jpg

Late, Vantaa

Myös Late oli mukana Barcelonan Fotosafarilla, silloin yhdessä puolisonsa Martsan kanssa Hondan Pan European moottoripyörällään.  Ystävämme matkavalmisteluihin Italiaa varten kuuluu ainakin sellaista, että hänet nähtiin MP-messuilla istumassa useamman kerran tietyn mustan Harleyn satulassa.  Se on selvä oire parantumattomasta taudista!

02fsi.jpg

Makke, Taivassalo

Makke oli Kaitsun tapaan mukana Barcelonassa ja Itämeren kierroksella. Lähteekö Makke mukaan Italian kierrokselle Hondan Pan European moottoripyörällä vai Hondan Silverwing skootterilla, se jää nähtäväksi. Molemmat ajopelit on huollettu jo talvella kevään matkaa varten valmiiksi.

03fsi.jpg

Raikka, Vantaa

Espanjan retkeltä tuttu Bemari-skootteri vietiin Puolassa Itämeren Fotosafarin aikana 2013. Marraskuussa hankki Italian retkeä varten ison Piaggion MP3:n, jollaisen (miedomman version) on omistanut myös aiemmin. Lähteekö Skootteriklubin seuraava pj. Italiaan sillä vai jollain muulla, tätäkin arvuutellan porukassa jo nyt.

06fsi.jpg

Heikki, Korpilahti

Heikki, jolla muiden tapaan roppakaupalla kokemuksia touring-motoilusta, onnistui muuttamaan lomajärjestelyjä sen verran, että pääsee velipoikansa kanssa tekemään Italian kierrosta. Jos ei ihan  kokonaan, niin ainakin osittain. Luotettava matkakumppani, BMW R100RT on jo valmiiksi huollettu.

_12fsi.jpg

Seppo, Rovaniemi

Pitkiä pyöräretkiä ja päiväetappeja pohjoismaissa ajellut ja ajoretkistään ahkerasti raportoinut Panfun-klubin jäsen omistaa tietenkin Hondan Pan European moottoripyörän. Sepon matka oli pitkään kysymysmerkkinen, nyt se toteutuu, koska laivaliputkin on jo ostettu.  Niinpä osallistujajoukossa voi olla yhdestä kolmeen ”pannaria”.

10fsi2.jpg
_22palaveri.jpg

PALAVERI 31.1.2014. Italian retkelle mukaan ilmoittautuneet ja siitä kiinnostuneet tapasivat ensimmäisen kerran Helsingin Messukeskuksen MP-2014 näyttelyn yhteydessä 31.1.2014. Vasemmalta Cristopher (Oulu), Seppo (Rovaniemi), Late (Vantaa), Markku (Kirkkonummi), Rane (Siikajoki) sekä Raikka (Vantaa).  Paikalla olleista kuvasta puuttuvat Makke (Taivassalo) sekä Kaitsu (Oulu). Italiaan lähtijöistä tapaamiseen eivät tällä kertaa päässeet Teija (Kirkkonummi) sekä Heikki (Korpilahti).

 Miten lähtijät valmistautuvat (klikkaa)

Mukaan ilmoittautuneet edustavat mm.:

Touring Finlandia MK:                www.tfmk.com/

Pan Fun Club Finland:                www.panfun.fi/smf/

Suomen Skoottericlubi:               www.skoottericlubi.com/


Moottoripyöräkerho Marski Ry: http://www.mcmarski.com/