Sivuja päivitetty

17.2. 2024 kello 14.

Halutessasi lisätietoja retkistämme, ota yhteyttä:
+358-400 385 690
asb-lehti@agility.inet.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:219835 kpl

Lauantai 4.5.2013.

Pohjoisen pojat E4-tietä Vantaalle ravintola Rossoon

 

20132-05-04_01_pihtipudas_02.jpg

ODOTTELUA SATEESSA. Siikajoella asuva Rane ehdotti  jo mennä viikolla oululaiselle Kaitsulle, että  ajetaan Etelään peräkkäin, ”tavattasiko Ala-Temmeksen SEO:lla aamukahdeksalta”. Muiden matkakumppaneiden kanssa oli sovittu, että lauantai-iltana syödään Vantaalla pitsat ja käydään samalla läpi matkaan liittyviä asioita.

Kun miestä ei kuulunut, yritti Rane kuumeisesti tavoitella peläten  onkohan Kaitsulle sattunut jotain. Kymmeneltä ilmeni, että mies oli nukkunut oululaisittain sanottuna ” reilusti ponniin”. Uudeksi tapaamispaikaksi sovittiin sadankilsan päässä oleva joku ABC”, jonne Rane lähti odottelemaan. Vettä satoi, mutta onneksi oli lämpöasteita (+2).

Kaitsua ei löytynyt sieltäkään. Useiden tuntien turhan odottelun jälkeen ei auttanut muu kuin lähteä ajelemaan kohti Vantaata.

  

2012-05-04_palaveri02.jpg

RETKEN ALOITUSPALAVERI. Kuinka ollakaan, Kaitsu  ja Rane eri reittejä ajaen löysivät itsensä jotakuinkin sovittuna aikana Rossosta. Kuvassa vasemmalta: Rane (Siikajoki), Raikka (Vantaa),  Makke (Taivassalo), Martsa (Vantaa), Late (Vantaa) ja äärimmäisen häpeissään oleva Kaitsu (Oulu).

 

2012-05-04_palaveri_jorma02.jpg

RETKEN ”SUOJELIJA”. Palaveriin oli kutsuttu mukaan Suomen skootteriväen hyvin tuntema ”Grand Old Man” Jorma (oik.) antamaan viime hetken matkustus- ja ajovinkkejä.

Mainittakoon, että Jormalla (joka nimitettiin retken suojelijaksi ilman sponsorointivelvollisuutta)  on ajopäiväkirjassaan miljoonia kilometrejä erikokoisilla ”potkulaudoilla”, joissa useimmissa on vieläpä itse tehty peräkärry mukana.

 

 

VIDEOTESTAUS. Yli kolmen tunnin turhan odottelun kuluessaja  Ranella oli aikaa testata uutta videokameraansa. Tässä alla ensimmäinen testivideo.

.