Sivuja päivitetty

22.9.2023 kello 10

Halutessasi lisätietoja retkistämme, ota yhteyttä:
+358-400 385 690
asb-lehti@agility.inet.fi

Kesästä 2023

Jo pari vuotta vallinneen Covid-19 - tilanteen johdosta moni suunniteltu MP-retki ulkomaille on siirretty tulevaisuuteen.

Näiden retkiselostukset ja käsikirjoituskartat on tallennettu sivun yläpalkkiin aikajärjestyksessä.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:182947 kpl

15 kysymystä

Kun matkasta oli kulunut kuukausi, kyseltiin mukanaolijoilta 15 kysymystä monista matkaamme liittyneistä asioista. Tässä ensimmäiset vastaukset.

 

Kaitsu, Oulukaitsunp2.jpg

”…Juhlavinta menoa oli Italian Alppien puoleiselta tulliasemalta (Brenner) alkanut ja pääosin kolmikaistaista moottoritietä pitkin jatkunut 250 km:n yhtämittainen lasku Bolzanon ja Trenton sivuitse Veronaan. ”

 Lue lisää Kaitsun kommentteja – klikkaa tästä.

 

 

Makke, Taivassalomakenp2.jpg

”…Olisin halunnut matkalle pidemmät kädet tai ohjaustangon lähemmäs kuskia, eli muutama senttiä taaksepäin.Tästä johtuen ranteet kipeytyivät taas, nyt vain aikaisemmin kuin viime vuonna Tsekin matkalla.”

 Lue lisää Makke kommentteja – klikkaa tästä.

 

 

Raikka, Vantaaraikanp22.jpg

”… Bemarin kulutus oli 4,9 l /100 km. Vähän korkeahko. Olisko ne mun pyrähdykset ja irtiotot vaikkapa San Remoon vaikuttaneet?

Lue lisää Raikan kommentteja – klikkaa tästä

Rane, Siikajokiranenp22.jpg

”…Nyt oli mukana sadehaalari, jonka sain Siikajoelta lähtiessäni päälleni vaimon avustuksella. Selälläni maaten ja mahaani jalallaan painaen vaimo veti vetoketjun kiinni! Eipä siis sen riisumisen jälkeen käynyt enää mielessä uudelleen pukeminen…”

Lue lisää Ranen kommentteja – klikkaa tästä.